Door verder te gaan accepteert u de cookies van Dyflexis. Lees meer Deze melding verbergen

Tijdregistratie Software – Online Efficiëntie

De tijdregistratie in de Dyflexis software biedt u overzicht. In één oogopslag ziet u het verschil tussen de geplande en de gewerkte uren, waardoor u alleen de gewerkte uren betaalt. Daarnaast koppelt onze software eenvoudige met uw loonadministratiepakket.

Ons systeem met personeelsplanning, urenregistratie en prikklok met vingerafdruk stroomlijnt uw organisatie.

Wilt u meer weten?
Kies uw branche of vraag de demo aan!


Enkele mogelijkheden:

  • Registratie overuren en tijd voor tijd
  • Ziekte- en verlofregistratie
  • Detacheringsuren bijhouden voor meerdere vestigingen
  • Diverse uursoorten instelbaar
  • Automatisch bijhouden van toeslaguren (ORT)
  • Koppeling met salarispakketten.
  • Kloksysteem met Vingerafdruk (Optioneel)

Onze planning ontdekken?


Grip op de uren

Het Dyflexis Planningsysteem is uit te breiden met een slimme prikklok op basis van vingerafdrukken of pasjes: de Rex-O-Matic. De Rex-O-Matic is het enige tijdregistratieapparaat dat rekening houdt met de planning. De geklokte tijden krijgt u duidelijk naast de geplande tijden te zien. Het systeem laat helder zien wanneer er meer of minder uren gewerkt zijn dan in de planning staat.

Bespaar tijd op uw administratie

Tijdregistratie neemt vaak veel tijd in beslag. Tijd die u beter aan uw onderneming kunt besteden. Met de Rex-O-Matic worden gewerkte uren snel omgezet in een overzichtelijke urenexport voor uw accountant of de loonadministratie.

Eerlijk uitbetalen

De Rex-O-Matic heeft de mogelijkheid om verschillende afrondregels in te stellen en om af te snijden op de planning. Wanneer iemand inklokt om kwart voor elf terwijl hij of zij om elf uur op het rooster staat, kunt u het systeem zo instellen dat er pas vanaf elf uur gerekend wordt. Zo betaalt u nooit teveel.

Alles in één systeem

Met uw Dyflexis planningsysteem in combinatie met de Rex-O-Matic heeft u een totaaloplossing voor uw personeelsmanagement. Budgettering, planning, urenregistratie, personeelsdossier en managementrapportages zijn allemaal geïntegreerd in één systeem.