Door verder te gaan accepteert u de cookies van Dyflexis. Lees meer Deze melding verbergen

Personeelsplanning App voor iOS & Android

De personeelsplanning app van Dyflexis is vooral ontwikkeld voor de medewerkers. Personeel krijgt een bericht als het rooster online komt of verandert, ze kunnen verlof aanvragen en direct diensten ruilen.

De beheerder of manager kan via het Dashboard zien hoe de zaken ervoor staan.

Ook de Dyflexis Planning App stroomlijnt uw personeel.

Meer weten over onze Software?
Kies uw branche of vraag de demo aan!


Dyflexis Personeelsplanning App:

  • Voor iPhone, iPad en Android apparaten
  • Beschikbaarheid doorgeven
  • Verlof aanvragen
  • Direct ruilen
  • Persoonsgegevens aanpassen
  • Voor de beheerder: managementinfo

Al gebruiker van Dyflexis?
Dan kan u de app direct gebruiken!

Onze planning ontdekken?


Overal overzicht in de cijfers

In het management dashboard komen altijd en overal de belangrijkste cijfers samen zodat u kan sturen op de feiten. De Omzet, de Productiviteit, de Personeelskosten en het Personeelscijfer worden grafisch zo weergeven dat een update u weinig tijd kost.

De startpagina

De startpagina is de pagina waarop onze app opent. Medewerkers kunnen hier direct hun komende diensten zien. Voor managers of planners is dit de ideale plek om berichten te plaatsen; bijvoorbeeld een groot evenement of het jaarlijkse bedrijfsuitje.

Mijn Rooster

Medewerkers kunnen hier hun gehele rooster bekijken. Uiteraard kunnen zie hier ook reageren op open diensten en hun (on)beschikbaarheid doorgeven. Doordat iedereen deze functionaliteiten altijd bij de hand heeft, kan er gepland worden met de meest up-to-date data.

Saldi Personeel

In het Saldi scherm kan iedereen direct zien, hoeveel vakantie- en overuren er zijn opgebouwd. Zo is het altijd en voor iedereen duidelijk wat er is opgebouwd en wat er kan worden opgenomen.

Gemakkelijk personeel plannen

Met Dyflexis wordt het plannen van personeel net zo leuk als een spelletje Patience. U heeft tijdens het maken van het rooster alle relevante informatie in uw scherm. Zo kunt u bij het invullen van een dienst meteen zien wie er beschikbaar is en wat de personeelskosten zijn. Het rooster staat online, dus de medewerker heeft altijd de juiste versie voor zich en kan deze ook via de smartphone benaderen.

Snel te veel gemaakte uren zien

Met Dyflexis ziet u in één oogopslag de verschillen tussen geplande en gewerkte uren. Hierdoor houdt u grip op de (over)uren. Verder kunt u notities toevoegen aan overuren, zodat u weet dat deze goed besteed zijn. Met onze optionele tijdregistratiehardware heeft u de ideale tool om uw tijdregistratie te perfectioneren en naar wens de uren af te ronden.

Plannen aan de hand van budgetten

Door de gestroomlijnde en intelligente techniek van Dyflexis kunt u snel en gemakkelijk verschillende personeelsbudgetten invoeren. Daarbij wordt ook rekening gehouden met seizoens-, maand- en weektendenzen. Deze budgetten worden getoond bij het inplannen van personeel.

Sturen op efficiëntie met de omzetkoppeling

Dyflexis helpt u om uw personeel efficiënter in te zetten. De omzet kan direct aan de loonkosten van uw organisatie worden gekoppeld. Zo kunt u precies zien welk percentage van de omzet u aan uw personeel besteedt. Ook ziet u realtime welke invloed het inplannen van een extra dienst heeft op het personeelscijfer. Op deze manier heeft u altijd de optimale bezetting.