Door verder te gaan accepteert u de cookies van Dyflexis. Lees meer Deze melding verbergen

Partners & Koppelingen

Hieronder vindt u de partners waar wij en onze software graag mee samenwerken. Ook ziet u een selectie van de meest gevraagde koppelingen, maar vergeet niet dat Dyflexis flexibel is. Ziet u er een softwarepakket niet bijstaan? Bel dan even met onze sales-afdeling (0880 – 111 555), want waarschijnlijk is de door u gewilde koppeling gewoon mogelijk!

 • AFAS Software
  AFAS Software
  Met de ERP-software van AFAS optimaliseert u de informatie- en communicatielijnen in uw organisatie en vergroot u de efficiëntie, effectiviteit, flexibiliteit en klantgerichtheid van uw organisatie. U houdt grip op de processen en heeft altijd inzicht in uw bedrijfsvoering.De visie achter de ERP-software van AFAS is dat al uw processen volledig geautomatiseerd zijn in één pakket.
  Ga voor meer info naar www.AFAS.nl
 • Loket.nl
  Loket.nl
  Loket.nl is een overzichtelijke en praktische applicatie voor online salaris en personeel, die vele accountants- en administratiekantoren in Nederland gebruiken. Loket.nl ontwikkelt producten en diensten die kosten besparen, tijdwinst opleveren en aantrekkelijk werkgeverschap bevorderen. Producten en diensten die gericht zijn op de factor mens en werk, die accountants, werkgevers en werknemers verbinden. Onze online applicatie voor personeel- en salarisadministratie is het kloppend hart van Loket.nl.
  Ga voor meer info naar www.Loket.nl
 • Exact Business Software
  Exact Business Software
  Daadkrachtige business software. Dat is wat Exact maakt. Al 30 jaar lang, voor meer dan 200.000 organisaties wereldwijd. Voor ondernemende doeners die verbeteren, veranderen, groeien én hun dromen direct in daden willen vertalen. En dat kan, met de daadkrachtige business software van Exact.
  Dyflexis kan automatisch gekoppeld worden aan Exact Globe Next.
  Lees hier meer over deze koppeling.
 • Nmbrs Payroll Software
  Nmbrs Payroll Software
  Nmbrs® is een volledig online HR- en salarisapplicatie voor bedrijven en accountants. Nmbrs® kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie, het werken in de cloud en de efficiëntie waarmee de salarisverwerking wordt gedaan. Daarnaast is Nmbrs® eenvoudig te koppelen met andere online applicaties.
 • Visma Software
  Visma Software
  Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Al meer dan 30.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector werken met onze software.
  Ga voor meer info naar www.vismasoftware.nl
 • ADP Payroll & HR Services
  ADP Payroll & HR Services
  Heb je medewerkers in dienst, dan moet je ook een salarisadministratie bijhouden en gegevens van je mensen vastleggen. Dat is, ook al door de complexe sociale en fiscale regelgeving, een hele klus. Frequente wijzigingen in wet- en regelgeving zorgen voor een extra uitdaging. ADP helpt graag! Met prima dienstverlening die ook het verwerven en verwerken van kennis op het gebied van salaris en HR omvat. Die kennis delen we graag en op vele fronten.
  Ga voor meer info naar ADP.nl
 • Easylon Salarisadministratie Software & Uitbesteden
  Easylon Loon & Salaris
  Met het salarispakket van Easylon loon & salaris is uw salarisadministratie in één keer goed, met een geringe inspanning en tegen een betaalbare prijs. Het salarispakket is zeer gebruiksvriendelijk en daardoor voor iedereen gemakkelijk te bedienen. Hierdoor neemt de kans op correcties bij uw loonadministratie beduidend af en bespaart u tijd en geld.
  Ga voor meer info naar www.Easylon.nl
 • Salar Salarissoftware
  WinSalar Salarissoftware
  Een salarispakket dat exact op uw specifieke situatie is toegespitst en flexibiliteit met gebruikersgemak combineert. WinSalar – ontwikkeld voor én door salarisprofessionals – is dat pakket. Vanwege de vele geavanceerd opties. Vanwege de laagdrempeligheid. En vanwege de uitstekende ondersteuning. Zo profiteert u van gratis (online) updates en een zeer deskundige helpdesk. Bovendien is WinSalar letterlijk geschikt voor iedere branche.
 • FlexService Software
  FlexService Software
  FlexService is software voor intermediairs in de flexmarkt: compleet, gebruiksvriendelijk en efficiënt. FlexService biedt een totaaloplossing. Wij bieden standaard maatwerk voor uitzendbureaus, detacheerders, werving & selectie bureaus en payroll kantoren. Of je nu een starter bent of een zeer ervaren intermediair, voor iedere situatie biedt FlexService een passende oplossing.
  Ga voor meer info naar www.flexservice.com
 • Eijsync Personeelsplanner Horeca
  Eijsink Afrekensystemen
  Een goed afrekensysteem of kassa vormt het hart van uw organisatie. Eijsink Afrekensystemen kan voorzien in afrekenoplossingen geheel aangepast aan uw wensen. Van eenvoudige kasregisters tot volledige automatiseringsoplossingen voor horeca, catering, zorg, leisure, retail en juwelier.
 • Couverts Reserveringssysteem
  Couverts – Digitale reserveringsagenda
  Online reserveren is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Gasten zijn mobiel en 24/7 online. Zij oriënteren online, willen online reserveren en ze willen direct weten of ze ergens terecht kunnen. De digitale reserveringsagenda van Couverts voorziet in al deze behoeftes. Het scheelt tijd, werk en zorgt ervoor dat je nooit meer reserveringen misloopt.
 • Deloitte ctrl - accountancy & advies voor MKB
  Deloitte ctrl – Accountancy & advies voor MKB
  Als ondernemer bieden wij u via ctrl.nl overzicht over uw complete financiële huishouding, tezamen met uw adviseur van Deloitte. Die adviseur van Deloitte, die krijgt u via ons voor een vaste prijs per maand, afhankelijk van de abonnementsvorm die u kiest. U weet dus altijd waar u aan toe bent. En bedenk, via die adviseur heeft u toegang tot de complete Deloitte-organisatie met al haar kennis en kunde!
 • Unit4

 

Wilt u hier ook staan of op een andere wijze samenwerken? Klik dan hier.

Hier vindt u nog meer links.

Onze planning ontdekken?