Door verder te gaan accepteert u de cookies van Dyflexis. Lees meer Deze melding verbergen

Referenties

Intertoys

Duidelijk, overzichtelijk en overzicht in de uren! 

“Alle informatie wat een ondernemer moet en wil weten is voorhanden op een duidelijke en overzichtelijke manier. Ook het personeel heeft alle info voorhanden op hun mobiel. Makkelijk, snel, overzichtelijk en kosten besparend. Dat is Dyflexis!”

Frank Faber, Intertoys

Rituals

Een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting

“Dyflexis biedt gebruiksgemak, overzicht en tijdsbesparing. Eerst werkten wij met hardcopy roosters, dit kostte te veel tijd en was niet up-to-date. De urenregistratie met de prikklok met vingerscan is een fijne tool. Medewerkers weten waar ze aan toe zijn, en er zijn geen discussies over gewerkte en/of geklokte uren. Voor het MKB is Dyflexis een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting.”

Mandy Janssen, Rituals Cosmetics Arnhem

Radboud UMC

Een groeibriljantje

“Dyflexis is voor ons een belangrijke tool om onze flexibele schil te plannen. De ontwikkelingen aan Dyflexis gaan voor ICT begrippen razend snel en wij worden altijd vriendelijk en pro-actief geholpen. Met de onwikkelingen die eraan zitten te komen en de mogelijkheden die dat voor ons gaat bieden zou ik Dyflexis omschrijven als een groeibriljantje!”

Martin Morsink, Radboud UMC

Schiphol Parkfly

In het bezit van een Dyflexis 2.0 Executive

Melrose Security

Gemakkelijk in gebruik, geweldig in het resultaat

“Deze planning software gaat altijd net een stap verder. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om op personeelskosten te besparen. Het plannen aan de hand van budgetten en verwachte omzet zorgt voor veel grip. Dyflexis is makkelijk in gebruik en geweldig in het resultaat. Een echte aanrader!”

Melrose Security

Boermarke Desserts

“Sinds 2012 zeer tevreden gebruiker van Dyflexis Executive. Het dynamische karakter helpt ons bij het efficiënter en effectiever inplannen van onze medewerkers.

De continue stroom aan innovaties en voor ons bedrijf gerichte oplossingen zorgen voor een productieve samenwerking.”

Vue Cinemas

Tevreden gebruiker van Dyflexis 2.0 Executive

Shell

Zeer gebruiksvriendelijk pakket met gedegen support

Wij gebruiken het pakket nu al enige tijd en zijn zeer tevreden. Het is simpel in gebruik, zowel voor de planning als voor het personeel. Sinds de ingebruikname zijn wij veel minder tijd kwijt aan het maken en bijhouden van de personeelsplanning.

De support, als we die al nodig hebben, is zeer adequaat! Er komen regelmatig nieuwe features bij waardoor het gebruik nog makkelijker wordt. Sinds kort is Dyflexis gekoppeld aan Loket, ons loonsysteem.

Laura Van Der Veen, Shell (Kerkhof)

Reehorst

In het bezit van een Dyflexis 2.0 Executive

Mijn Zorgbureau

In het bezit van een Dyflexis 2.0 Flexmaster

Onze planning ontdekken?