Door verder te gaan accepteert u de cookies van Dyflexis. Lees meer Deze melding verbergen

Over de Wodan Brothers & Dyflexis Planning Software

Dyflexis Planningsoftware wordt ontwikkeld door Wodan Brothers. Dyflexis staat voor DYnamische FLEXibele Informatie Systemen. Wodan Brothers is marktleider op het gebied van gebruiksvriendelijke online personeelsplanning software voor diverse branches.

Den Haag 2006
Joshua Angnoe, developer en medeoprichter van Wodan Brothers, werkte als glazenhaler op de Grote Markt in Den Haag en kon niet begrijpen dat roosters uitgeprint in de keuken werden opgehangen. Met zes zaken van dezelfde eigenaar moest de hele markt afgelopen worden om te kijken of je ergens ingepland stond. Na het zoveelste probleem met de planning bood hij aan om een oplossing te schrijven. In de garage van zijn moeder (in tegenstelling tot het sprookje van Steve en z’n Apple wél waargebeurd) schreef hij de eerste versie van het online planningssysteem Dyflexis dat in 2008 gelanceerd werd.

In 2010 zochten de gebroeders Van den Ende, Thomas en Matthijs, een developer voor een heel ander project. Ze raakten in gesprek met Joshua en al snel vertelde hij hen over zijn planning software. De broers zagen de mogelijkheden van Dyflexis en wilde kijken of er een markt voor was. De eerste drie pitches waren raak en Wodan Brothers was geboren.

Den Haag 2016
Inmiddels werken er 25 mensen aan Dyflexis Planning Software. Het programma dat begon als roostersoftware is doorontwikkeld tot een professioneel personeelsplanning systeem voor elke branche: onze eigen prikklok met vingerscan voor de tijdsregistratie, de Rex-O-Matic, dedicated apps voor iOS en Android en sturen op kosten en productiviteit is maar een kleine greep aan het aantal features dat in de loop der jaren aan Dyflexis is toegevoegd.

Ondanks de talloze mogelijkheden die Dyflexis Personeelsplanning biedt, geloven wij in een gebruiksvriendelijke software die de gebruiker in één keer begrijpt. Daarom bieden wij met een gerust hart gratis support. Gebruikers beoordelen Dyflexis dan ook met een 9,4.

Kom jij dit enthousiaste team versterken? Bekijk de vacatures of bel naar 088 0 – 111 555!

 

Onze planning ontdekken?