Keynote speaker Annemarie van Gaal: ondernemerschap & innovatie

Ieder jaar nodigt Dyflexis een aantal bevlogen sprekers uit om te laten zien hoe accountancy en payroll bedrijven kunnen blijven innoveren in tijden van verandering. Op dinsdag 31 oktober 2017 zal Annemarie van Gaal haar visie op ondernemerschap in de accountancy en payroll sector delen tijdens het Dyflexis Accountancy & Payroll Event.

Annemarie is ondernemer en investeerder. Ze is eigenaar van het (media) consultancy bureau Van Gaal & Company. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf en verhuisde ze terug naar Nederland waar ze sindsdien een aantal andere bedrijven heeft opgezet en geleid.

Bij het grote publiek is ze vooral bekend van televisieprogramma’s als Dragon’s Den (KRO), Ten Einde Raad (NCRV), Een Dubbeltje Op Zijn Kant (RTL4) en sinds kort Divorce Hotel (RTL4). Daarnaast schrijft Annemarie wekelijks een column in De Telegraaf over ondernemerschap en het snijvlak tussen politiek en de economie, ook schrijft ze columns voor de Margriet. Verder heeft ze verschillende boeken geschreven waaronder: Succes (2009), Financiële Work-out (2013) en Winst (2014).

Van Gaal praat gepassioneerd over alle aspecten van het ondernemerschap, waarbij lef en innovatie altijd een grote rol spelen. Ze is een bevlogen spreker en weet haar publiek als geen ander te boeien.

Wilt u meer weten over innovatie en ondernemerschap, bezoek dan het Dyflexis Accountancy & Payroll Event op dinsdag 31 oktober. Gebruik het onderstaande formulier om u aan te melden. Wilt u vandaag nog meer informatie ontvangen over Dyflexis? Neem dan direct contact op met Joey Willemse via +31 (0)880 111 511.