Door verder te gaan accepteert u de cookies van Dyflexis. Lees meer Deze melding verbergen

Bespaar op stijgende loonkosten met Dyflexis

Personeelskosten Personeelsplanning Planning Software“Het leven is 45% duurder geworden in 20 jaar”, zo meldt het CBS. Vooral diensten zijn duurder geworden. Dit komt door de loonkosten die sinds 1996 met 72% zijn gestegen. Wat betekent die voor de consument? Wat betekent dit voor de ondernemer?  Lees hier hoe u op deze ontwikkeling in kunt spelen!

 

Lees meer

Personeelsplanning met Excel, kan dat nog wel?

Excel is voor veel bedrijven de tool voor de personeelsplanning en urenregistratie. Uiteraard kunt u personeel plannen in Excel, maar wanneer uw bedrijf groeit, kost plannen en wijzigen van het rooster u steeds meer tijd en dus geld.

Lees meer

Dyflexis in de Pompshop met Jan Paul Kerkhof

Afgelopen februari stond Dyflexis in het vakblad voor tankstation en carwash, genaamd De Pompshop. Hier is een interview te vinden met Jan Paul Kerkhof, de voorzitter van BOVAG tankstations en eigenaar van meerdere pompstations. “Met Dyflexis is de personeelsplanning een helder verhaal geworden.”, aldus meneer Kerkhof. Lees hier het interview in de Pompshop!

Lees meer

De kosten van onze planning software

Wat zijn de kosten van onze planning software

“Wat zijn de kosten van jullie planning software?” Een veel gestelde vraag die
wij beantwoorden nadat u een online demo van ons heeft gehad. Tijdens deze demo kijken wij samen waar de problemen liggen bij uw bedrijf. Dan weten wij wat u precies zoekt en dan weet u of het Dyflexis planningssysteem bij uw organisatie past. De op maat gemaakte offerte sluit aan bij de gewenste functionaliteiten en sluit onverwachte kosten uit.

 

Lees meer

Ondernemen in komkommertijd

KomkommertijdVele ondernemers zien deze zomermaanden als kommer en kwel, tenzij u zich natuurlijk in het zweet werkt in uw horecazaak met bijbehorend bruisend terras, dan moet u dit maar eens doorlezen in de weken voor Kerst. Heeft u echter bijvoorbeeld een productiebedrijf dan drukken deze maanden vermoedelijk de winst. Een bedrijf dat (hopelijk) tijdelijk draait op 80% van de capaciteit is niet zoals het hoort, maar wel bruikbaar.

Lees meer

Rex-O-Matic vingerscanner en privacy

Eijsink Personeelsplanner
Met de Rex-O-Matic hoeft u en uw personeel zich geen zorgen te maken over privacy. De Rex-O-Matic slaat enkele kenmerken van een vingerafdruk op, niet de gehele vingerafdruk. Doordat de opgeslagen vingerafdruk niet compleet is, kunnen deze gegevens niet gebruikt worden om identiteitsfraude mee te plegen.

Lees meer

Onze planning ontdekken?