Door verder te gaan accepteert u de cookies van Dyflexis. Lees meer Deze melding verbergen

Personeelsplanning & Urenregistratie voor de Retail

In de detailhandel zijn personeelskosten een belangrijke kostenpost. Met de personeelsplanning en tijdregistratie software van Dyflexis bespaart u tijd & geld.

Het Planningssysteem voor de Retail:
1. Personeelsplanning op basis van kosten
2. Urenregistratie met Vingerscan
3. Urenexport voor de Loonadministratie

Meer weten over Dyflexis Planning?
vraag nu een demo aan! >>

Highlights Detailhandel:

  • Roosteren met Drag & Drop
  • Plannen op Omzet, Contracten & Seizoenstendenzen
  • Meerdere vestigingen in één systeem
  • Roosters altijd Online & Up-to-date
  • Online personeelsdossiers
  • Dashboard met realtime omzet, personeelskosten en productiviteit.
  • Tijdregistratiesysteem met Vingerscan (priklok)
  • App voor iOS & Android

Onze planning ontdekken?


Gemakkelijk personeel plannen

Met Dyflexis wordt het plannen van personeel net zo leuk als een spelletje Patience. U heeft tijdens het maken van het rooster alle relevante informatie in uw scherm. Zo kunt u bij het invullen van een dienst meteen zien wie er beschikbaar is en wat de personeelskosten zijn. Het rooster staat online, dus de medewerker heeft altijd de juiste versie voor zich en kan deze ook via de smartphone benaderen.

Snel te veel gemaakte uren zien

Met Dyflexis ziet u in één oogopslag de verschillen tussen geplande en gewerkte uren. Hierdoor houdt u grip op de (over)uren. Verder kunt u notities toevoegen aan overuren, zodat u weet dat deze goed besteed zijn. Met onze optionele tijdregistratiehardware heeft u de ideale tool om uw tijdregistratie te perfectioneren en naar wens de uren af te ronden.

Plannen aan de hand van budgetten

Door de gestroomlijnde en intelligente techniek van Dyflexis kunt u snel en gemakkelijk verschillende personeelsbudgetten invoeren. Daarbij wordt ook rekening gehouden met seizoens-, maand- en weektendenzen. Deze budgetten worden getoond bij het inplannen van personeel.

Sturen op efficiëntie met de kassakoppeling

Dyflexis helpt u om uw personeel efficiënter in te zetten. De omzet kan direct aan de loonkosten van uw organisatie worden gekoppeld. Zo kunt u precies zien welk percentage van de omzet u aan uw personeel besteedt. Ook ziet u realtime welke invloed het inplannen van een extra dienst heeft op het personeelscijfer. Op deze manier heeft u altijd de optimale bezetting.

Grip op de uren

Het Dyflexis Planningsysteem is uit te breiden met een slimme prikklok op basis van vingerafdrukken of pasjes: de Rex-O-Matic. De Rex-O-Matic is het enige tijdregistratieapparaat dat rekening houdt met de planning. De geklokte tijden krijgt u duidelijk naast de geplande tijden te zien. Het systeem laat helder zien wanneer er meer of minder uren gewerkt zijn dan in de planning staat.

Bespaar tijd op uw administratie

Tijdregistratie neemt vaak veel tijd in beslag. Tijd die u beter aan uw onderneming kunt besteden. Met de Rex-O-Matic worden gewerkte uren snel omgezet in een overzichtelijke urenexport voor uw accountant of de loonadministratie.

Eerlijk uitbetalen

De Rex-O-Matic heeft de mogelijkheid om verschillende afrondregels in te stellen en om af te snijden op de planning. Wanneer iemand inklokt om kwart voor elf terwijl hij of zij om elf uur op het rooster staat, kunt u het systeem zo instellen dat er pas vanaf elf uur gerekend wordt. Zo betaalt u nooit teveel.

Alles in één systeem

Met uw Dyflexis planningsysteem in combinatie met de Rex-O-Matic heeft u een totaaloplossing voor uw personeelsmanagement. Budgettering, planning, urenregistratie, personeelsdossier en managementrapportages zijn allemaal geïntegreerd in één gebruiksvriendelijk systeem.

Referenties

Intertoys

Duidelijk, overzichtelijk en overzicht in de uren! 

“Alle informatie wat een ondernemer moet en wil weten is voorhanden op een duidelijke en overzichtelijke manier. Ook het personeel heeft alle info voorhanden op hun mobiel. Makkelijk, snel, overzichtelijk en kosten besparend. Dat is Dyflexis!”

Frank Faber, Intertoys

Jumbo Supermarkten

Er is overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen

“Door de combinatie van de mobiele app is het voor medewerkers erg gebruiksvriendelijk om het rooster in te zien. Voor de beheerder werkt Dyflexis ook prettig. Het inboeken van je budgetten en omzet doelstellingen in het dashboard werkt ideaal. Daarnaast is er overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen. De planning software is strak, professioneel en heeft een mooie lay-out.”

Pascal Ingels, Jumbo

LaDress

Het scheelt zo twee dagen aan werk

“Eerst regelde wij onze personeelsplanning met Excel en allemaal losse bestanden. Met Dyflexis scheelt het per afdeling zo twee dagen aan werk in de maand. Standaardroosters worden snel over de komende weken uitgerold. De urenregistratie en de loonadministratie zijn hier ook aan gekoppeld, alles is gestroomlijnd. Je kan diverse afdelingen snel inplannen, de rest gaat automatisch. Dyflexis is erg snel, overzichtelijk en handig.”

Tara Beumer, LaDress

Bonne Viande

Mooi product, zeer klantvriendelijke organisatie

“Dyflexis heeft terecht de ING publieksprijs verdiend. Het product is veelzijdig en intergreert de gehele personeelsadministratie. Medewekers zijn snel gewend aan de app en gemakkelijk direct te bereiken bij roosterwijzigingen. Geen discussie over vakantiedagen en overuren.

Het team van Wodan is professioneel en klantvriendelijk. De cursusdag is geeft veel informatie en naderhand is de klantservice goed te bereiken bij problemen. Chapeau Wodan.”

Gisèle Toonen, Bonne Viande B.V.

Blokker

Ook Blokker stroomlijnt de personeelsplanning en urenregistratie met het Dyflexis Planningssysteem.

Rituals

Een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting

“Dyflexis biedt gebruiksgemak, overzicht en tijdsbesparing. Eerst werkten wij met hardcopy roosters, dit kostte te veel tijd en was niet up-to-date. De urenregistratie met de prikklok met vingerscan is een fijne tool. Medewerkers weten waar ze aan toe zijn, en er zijn geen discussies over gewerkte en/of geklokte uren. Voor het MKB is Dyflexis een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting.”

Mandy Janssen, Rituals Cosmetics Arnhem