Door verder te gaan accepteert u de cookies van Dyflexis. Lees meer Deze melding verbergen

Horeca Personeelsplanning & Tijdregistratie

De personeelsplanning van Dyflexis is ontworpen voor de Horeca: Dé snelle, gebruiksvriendelijke & kostenbesparende planning. Uw personeel weet altijd waar en wanneer het moet werken.

Of u nu een café heeft met 10 man personeel of een keten van meerdere hotels en restaurants, Dyflexis stroomlijnt uw bedrijf en helpt u te besparen op de personeelskosten.

Onze Personeelsplanning ontdekken?
Vraag nu een demo aan! >>


Enkele mogelijkheden:

Onze planning ontdekken?


Grip op de uren

Het Dyflexis Planningsysteem is uit te breiden met een slimme prikklok op basis van vingerafdrukken of pasjes: de Rex-O-Matic. De Rex-O-Matic is het enige tijdregistratieapparaat dat rekening houdt met de planning. De geklokte tijden krijgt u duidelijk naast de geplande tijden te zien. Het systeem laat helder zien wanneer er meer of minder uren gewerkt zijn dan in de planning staat.

Bespaar tijd op uw administratie

Tijdregistratie neemt vaak veel tijd in beslag. Tijd die u beter aan uw onderneming kunt besteden. Met de Rex-O-Matic worden gewerkte uren snel omgezet in een overzichtelijke urenexport voor uw accountant of de loonadministratie.

Eerlijk uitbetalen

De Rex-O-Matic heeft de mogelijkheid om verschillende afrondregels in te stellen en om af te snijden op de planning. Wanneer iemand inklokt om kwart voor elf terwijl hij of zij om elf uur op het rooster staat, kunt u het systeem zo instellen dat er pas vanaf elf uur gerekend wordt. Zo betaalt u nooit teveel.

Alles in één systeem

Met uw Dyflexis planningsysteem in combinatie met de Rex-O-Matic heeft u een totaaloplossing voor uw personeelsmanagement. Budgettering, planning, urenregistratie, personeelsdossier en managementrapportages zijn allemaal geïntegreerd in één gebruiksvriendelijk systeem.

Gemakkelijk personeel plannen

Met Dyflexis wordt het plannen van personeel net zo leuk als een spelletje Patience. U heeft tijdens het maken van het rooster alle relevante informatie in uw scherm. Zo kunt u bij het invullen van een dienst meteen zien wie er beschikbaar is en wat de personeelskosten zijn. Het rooster staat online, dus de medewerker heeft altijd de juiste versie voor zich en kan deze ook via de smartphone benaderen.

Snel te veel gemaakte uren zien

Met Dyflexis ziet u in één oogopslag de verschillen tussen geplande en gewerkte uren. Hierdoor houdt u grip op de (over)uren. Verder kunt u notities toevoegen aan overuren, zodat u weet dat deze goed besteed zijn. Met onze optionele tijdregistratiehardware heeft u de ideale tool om uw tijdregistratie te perfectioneren en naar wens de uren af te ronden.

Plannen aan de hand van budgetten

Door de gestroomlijnde en intelligente techniek van Dyflexis kunt u snel en gemakkelijk verschillende personeelsbudgetten invoeren. Daarbij wordt ook rekening gehouden met seizoens-, maand- en weektendenzen. Deze budgetten worden getoond bij het inplannen van personeel.

Sturen op efficiëntie met de kassakoppeling

Dyflexis helpt u om uw personeel efficiënter in te zetten. De omzet kan direct aan de loonkosten van uw organisatie worden gekoppeld. Zo kunt u precies zien welk percentage van de omzet u aan uw personeel besteedt. Ook ziet u realtime welke invloed het inplannen van een extra dienst heeft op het personeelscijfer. Op deze manier heeft u altijd de optimale bezetting.

Referenties

IJssalon Clevers

Werknemers weten waar ze aan toe zijn

“Het totaalbeeld van Dyflexis klopt. Mijn medewerkers hoeven één keer te registreren, daarna word alles gekoppeld. Daardoor scheelt het tijd om de planning te maken. Mijn werknemers zijn voornamelijk studenten, deze hebben altijd een mobiel. Iedereen is altijd op de hoogte van zijn of haar rooster. Zij weten waar ze aan toe zijn. Grote voordelen van het systeem zijn ook het snel sturen op de kosten, dat zorgt voor een duidelijke verbetering van de loonkosten. Het gebruik van de software blijft eenvoudig en duidelijk.”

Tom Vaessen, IJssalon Clevers

Hotel Chariot

Een goed en overzichtelijk planningssysteem

“Dyflexis is duidelijk, overzichtelijk en effectief. Het inroosteren is heel simpel, het personeel kan zijn of haar rooster ook snel inzien. Ook al is het een uitgebreid pakket, het regelen van de personeelsplanning blijft makkelijk in gebruik.”

Iris Koot, Hotel Chariot

Millers

Overzicht voor zowel planner als medewerker

“Om het rooster rond te maken, was ik vroeger veel bezig met in het rooster te krassen en te verbeteren. Nu is er overzicht voor zowel de planner als de medewerker. Alle informatie is op één plek te vinden. Door de koppeling met onze kassa’s heb ik een real time weergave van de omzet vergeleken met de personeelskosten. Ook is het sturen op basis van personeelskosten een mooie functie om veel geld te besparen.”

Berjan van Groen, Millers

Holiday Inn

Hotel Holiday Inn is een tevreden gebruikers van het Dyflexis planningssysteem Executive. Perfect voor het plannen van alle verschillende afdelingen van een hotel.

Hotel Oud London

Prima planningstool en zeer flexibel

“Dyflexis bevat vele stuurmogelijkheden. Met behulp van de dashboardfunctie zijn de omzet en personeelskosten up-to-date en erg overzichtelijk. Je hoeft nooit meer met lijstjes te werken. Het is al met al een prima planningstool, tevens zeer flexibel. Het maakt de personeelsplanning makkelijk en gebruiksvriendelijk. Dat is erg fijn.”

Bernard Jan van Zadelhoff, Hotel Oud London

Foodmaster

Software gericht op de toekomst

“Door middel van de app en de online software kan iedereen altijd de planning inzien. De combinatie van het inzien wie er werkt en wat de kosten ervan zijn is een mooie tool. Het gebruik van de app maakt Dyflexis software gericht op de toekomst.”

Roelof de Jong, Foodmaster