Door verder te gaan accepteert u de cookies van Dyflexis. Lees meer Deze melding verbergen

Planning & Tijdregistratie voor de Beveiliging

Dyflexis is de gebruiksvriendelijke software voor de personeelsplanning & tijdregistratie in de beveiligingsbranche. Eén innovatief systeem voor elk bedrijf in de beveiliging.

Of het nu gaat om een beveiligingsbedrijf met 10 beveiligers of een bedrijf met beveiligers, verkeersregelaars, en stewards; Dyflexis stroomlijnt uw planning en urenregistratie.

Ontdek alle mogelijkheden,
vraag nu een demo aan! >>

Enkele mogelijkheden:

  • Beveiligers kunnen online hun rooster inzien
  • Eenvoudig prijzen vaststellen op basis van dienst en/of klant
  • Online personeelsdossiers
  • Mobiele app
  • SMS en e-mail voor openstaande diensten

Onze planning ontdekken?


Gemakkelijk plannen met behulp van de juiste zoekcriteria

Met Dyflexis wordt het plannen van personeel net zo leuk als een spelletje patience. U heeft tijdens het maken van het rooster alle relevante informatie in uw scherm. Zo ziet u bij het invullen van een dienst meteen zien wie er beschikbaar is en wat de personeelskosten zijn. Het rooster staat online, dus de medewerker heeft altijd de juiste versie voor zich en kan deze ook via de smartphone benaderen.

Snel gewerkte uren online registreren

Met Dyflexis kunnen medewerkers of/en managers snel en gemakkelijk uren registreren. De manager ziet in één oogopslag of er te veel uren worden geregistreerd. Bij de gewerkte uren kunnen ook notities worden toegevoegd, bijvoorbeeld om de extra gewerkte uren te verantwoorden.

Direct de gewerkte uren factureren

Met Dyflexis kunt u heel eenvoudig de gewerkte uren factureren naar de klant. Ook (nacht)toeslagen en vergoedingen kunt u via Dyflexis toepassen.

Export loonadministratie & boekhouding

Dyflexis genereert een urenexport voor de loonadministratie en een facturatie-export voor de boekhouding. Zo is uw administratie in een handomdraai geregeld.

Referenties

T-Security Services

Een super handige tool

“Dyflexis heeft met hun programma een mooi product op de markt gebracht. Makkelijk om mee te werken voor de planners en de eindgebruikers.”

Dennis hof, T-Security Services

“Het planningsprogramma is duidelijk, overzichtelijk en een super handige tool om meer structuur en overzicht in mijn bedrijf te krijgen.”

Edger Teunissen, T-Security Services

Lees hier meer over Beveiligingsbedrijf T-Security Services

Connect Security

Supersysteem!

“De software is voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt erg goedkoop. Het is erg praktisch en makkelijk te gebruiken. Alle gegevens zijn binnen handbereik, echt alles zit in de software. Het is erg prettig om je personeel te filteren op functiebasis. Dit systeem is goed voor de startende ondernemer. Wanneer ik vragen heb wordt ik altijd vriendelijk geholpen door de supportlijn. Kortgezegd; Dyflexis zorgt voor een snelle, efficiënte personeelsplanning.”

Huseyin Sarioglu, Connect Security

Globe Security

De software is flexibeler dan andere planning software 

“Wij werken er nu anderhalf jaar mee. Het is een overzichtelijke software waar je echt grip en controle op het personeel én de kosten houdt. Omdat het een online platform is met een eigen app kan ik altijd en overal de planning regelen. De software is flexibeler in vergelijking met andere planning programma’s, dat allemaal voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.”

Ilse Roozegaarde, Globe Group Security

http://www.globegroup.nl

Melrose Security

Gemakkelijk in gebruik, geweldig in het resultaat

“Deze planning software gaat altijd net een stap verder. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om op personeelskosten te besparen. Het plannen aan de hand van budgetten en verwachte omzet zorgt voor veel grip. Dyflexis is makkelijk in gebruik en geweldig in het resultaat. Een echte aanrader!”

Melrose Security

JSN Beveiliging

Veel mogelijkheden, toch blijft het eenvoudig

“Je kan zelfs ‘s nachts in de kroeg personeel inplannen, Dyflexis is altijd en overal toegankelijk. Er zijn vele mogelijkheden met deze software, toch blijft het eenvoudig. Het personeelsdossier is een mooie tool zodat alle gegevens op één plek staan. De klantenservice is erg vriendelijk en professioneel. Ik zou het iedereen aanbevelen!”

Gerard Wijnen, JSN Beveiliging & Services

Compleet Security

Qua prijs is het gauw de moeite waard

“Dyflexis is eenvoudig te gebruiken en de app is handig voor de werknemers. Vroeger was ik heel veel tijd kwijt aan het bellen van personeel, nu regel ik de planning met een klik op de knop. Het scheelt mij zo drie dagen aan werk op het kantoor. Het past ook grotendeels in mijn bedrijfsvoering, de volledige personeelsplanning is nu goed gestroomlijnd. Het factureren is nu ook een fluitje van een cent. Qua de prijs bij het aanschaffen is het al gauw de moeite waard.”

Co Schouten, Compleet Security